Feriebolig / firmahytte i utlandet

Kontakt oss

TELEFON 33 48 51 00

post@casavacanze.no

Åpningstider:

Mandag - torsdag: 08.30 - 16.00
Fredag: 08.30 - 15.00

Tilbud

Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan komme med et attraktive tilbud til dere. Vi kan i utgangspunktet levere tilbud på alle destinasjonene våre, men anbefaler at fokus legges på steder som er lett tilgjengelig med fly.

Firmahytte

Firmahytte som står til disposisjon for de ansatte i et firma, er et meget populært velferdstiltak for bedrifter.

Tradisjonelt tenker man på hytte ved fjellet eller ved sjøen her i Norge. Reglene er imidlertid de samme om man velger å leie en bolig i utlandet.

Kostnaden for en slik leie kan utgiftsføres i bedriften og bruken er skattefri for den ansatte - under visse omstendigheter:

Casa Vacanze har en rekke firmaer innenfor næringslivet, helsesektoren, kommune, bank og industri som har gjort avtaler med oss. Enkelte bedrifter leier opp til 10 boliger hos oss.

Noen leier fra påsketider og frem til medio oktober. Andre har helårsavtaler med for eksempel et halvt år på Kanariøyene og et halvt år på Franske Rivieraen.

Kundene våre synes å være meget fornøyd med velferdstiltaket og gjør avtale med oss år etter år.

Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan komme med innspill om hvor vi kan hente inn attraktive tilbud. Det er selvsagt viktig å være bevisst på selve leiekostnadene, men man må også ha fokus på hvilke områder som har allmenn interesse. Og ikke minst bør man ha fokus på destinasjoner som er lett tilgjengelig, der flyprisene ikke blir for høye.

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00