Obidos - Praia D'El Rey

Nøkkelord

 • Rimelig og høy standard.
 • Flott natur.
 • Stor residens med restauranter og diverse butikker.
 • Nærmeste flyplass: Lisboa.

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året

Tilbud(er inkludert i prisene)

Bo 7 netter, betal for 6.

Alternativt 10% rabatt ved bestilling min 90 dager før ankomst.

PRAIA D’EL REY, OBIDOS

En time nord for Lisboa flyplass finner du det koselige feriestedet Praia d’El Rey. Området har en enestående natur med spektakulære klipper, uberørte strender og koselige landsbyer. Middelalderbyen Obidos som ligger kun 15 minutters kjøring unna, er områdets juvel og er absolutt verdt et besøk.

Peniche, med sitt yrende uteliv, ligger med omtrent samme avstand fra residensen. Dette er en meget koselig fiskelandsby, men har likevel omtrent 50.000 innbyggere.

Praia d’El Rey består av et femstjernes hotell, luksuriøse leiligheter, rekkehus, villaer og en praktfull 18 hulls golfbane. Inne på området finner du restauranter og barer, barne- og ungdomsklubb, tennisbaner, løpestier, vannsport, spa og lekeplasser. Det tilbys gratis busstransport innenfor residensen. Leilighetene og rekkehusene deler felles basseng, mens villaene har hvert sitt private basseng.

Ønskes romslige rekkehus med meget høy standard direkte beliggende til stranden, klikk her: PDR, Beachfront

OBIDOS
Den lille festningsbyen står oppført på UNESCOS liste over vår felles kulturarv. Det forstår man når en kommer inn gjennom byporten og innenfor de tretten meter høye murene. Da er du i en middelalderby hvor tiden nesten har stått stille. I det vi entrer byporten, forstår man at dette er et sted folk gjerne vender tilbake til. Brosteinlagte gater med små butikker vegg i vegg der man kan kjøpe alt fra den fineste vin til det flotteste keramikk.

Obidos er en hvit by med en lang hovedgate som fører opp til borgen. Du passerer flere kirker, men Santa Maria, som ligger på torget litt opp i byen, er den vakreste. Gå opp i borgtårnet og få med deg panoramautsikten over landskapet, og er du riktig sprek, så ta turen rundt på bymurene, den tar rundt en time. Her kan en kan få små glimt av en portugisisk hverdag som går sin gang i bakgårdene hvor turistene ikke hører til. Maten i Obidos intime og hyggelige restauranter er en fryd for ganen. Her serveres portugisisk mat og vin av ypperste klasse.

Leilighetene, rekkehusene og villaene har fra ett til fire soverom, alle med oppvaskmaskin og vaskemaskin. Romslige og av meget høy standard. Sengetøy, skift av håndklær og vask en gang i uken er inkludert i prisen. Det er mulig med ekstraseng.

Dersom du ønsker enda høyere standard med fin utsikt, har du mulighet til å bo på PDR, Beachfront(egen presentasjon). Her kan du bo i rekkehus med 2 eller 3 soverom med aircondition og en fantastisk sjøutsikt fra uteplassen.

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Praia D'el Rey 1

  Leilighet med 2 soverom. Maks. 10 min gange til stranden.

  Priser Bilder 4 Fra 200m Send forespørsel
 • Praia D'el Rey 2

  Leilighet med 3 soverom. Maks 10 min. gange til stranden.

  Priser Bilder 6 Fra 200m Send forespørsel
 • Praia D'el Rey 3

  Rekkehus med 2 soverom. Maks 10 min. gange til stranden.

  Priser Bilder 4 Fra 200m Send forespørsel
 • Praia D'el Rey 4

  Rekkehus med 3 soverom.
   

  Priser Bilder 6 Fra 800m Send forespørsel
 • Praia D'el Rey 5

  Villa med 3 soverom og privat svømmebasseng. 

  Priser Bilder 6 Fra 800m Send forespørsel
 • Praia D'el Rey 6

  Villa med 4 soverom og privat svømmebasseng.

  Priser Bilder 8 Fra 800m Send forespørsel
 • Praia D'el Rey 7

  Villa med 5 soverom og privat svømmebasseng.

  Priser Bilder 10 Fra 800m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00