Nær Venezia - Lido di Jesolo Eden

Nøkkelord

 • Pent, firestjerners hotell i sentrum av Lido di Jesolo
 • 100 fra privat sandstrand
 • Nærmeste flyplass: Venezia eller Treviso. Noe lenger til Milano, Bergamo og Bologna
 • Båtforbindelse til Venezia

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året.

Nær Venezia - Lido di Jesolo Eden

Lido di Jesolo er en meget trivelig by rett nordøst for Venezia. Stedet utmerker seg med lange, flotte sandstrender og et livlig sentrum med lekre forretninger med et variert og moderne vareutvalg. I byen finner man i tillegg et variert tilbud av spisesteder og enorme muligheter når det gjelder aktiviteter og underholdningstilbud for alle aldersgrupper. Casa Vacanze anbefaler stedet for familier med barn i alle aldersgrupper.  

Kun 100 m fra privat sandstrand ligger Hotel Eden, et moderne hotell med vanlig hotell rom og leiligheter for en familie. Beliggende til Piazza Mazzinii, desidert sentrum av Lido di Jesolo. Innendørs og utendørs, flott bar. Den utvendige baren ligger direkte til Piazza Mazzini og er en av de mest populære uteserveringene i hele byen. Hotellet har to mindre bassenger samt en meget god restaurant. Mulighet til gratis parkering i bakgården. Sykkelutleie.

Rett i nærheten ligger Caribe Bay, som regnes som et av Italias flotteste badeland. Dette er bare en av mange spennende aktivitetsalternativer i denne byen.

Alle – både de som bor i vanlige dobbeltrom - eller i leiligheter har frokost inkludert, 2 liggestoler og en parasoll på den private stranden er reservert per boligenhet (Gjelder ikke rommene uten terrasse). Liggestoler og parasoll ved bassenget er gratis. Aircondition. Satellitt-TV. Safe og hårtørrer.

Sengetøy skiftes hver 3. dag, håndklær hver dag.

Lido 1, 2 og 3 har alle mulighet for en ekstra seng mot tillegg i prisen. Barn under 2 år gratis om de bor i foreldrenes seng. Barneseng er på forespørsel og mot betaling.

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Lido 1

  Dobbeltrom for 2 personer uten veranda – oftest med "fransk balkong". En ekstra person er mulig mot tillegg i prisen.

  Priser Bilder 2 100m Send forespørsel
 • Lido 2

  Dobbeltrom for 2 personer med noe høyere standard og med privat terrasse/stor balkong. En ekstra person er mulig mot tillegg i prisen

  Priser Bilder 2 100m Send forespørsel
 • Lido 3

  Toroms leilighet for 4 personer over to etasjer med privat terrasse/stor balkong og et lite, enkelt kjøkken. Dobbeltseng i underetasjen og dobbeltseng i åpent galleri. To ekstra personer er mulig mot tillegg i prisen. Dette er på forespørsel.

  Priser Bilder 4 100m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00