Gardasjøen - Manerba

Nøkkelord

 • Familievennlig, lite firestjerners anlegg
 • Flott basseng og direkte til privat strand
 • Gangavstand til flere restauranter 
 • Gardaland 35km. 40min
 • Nærmeste flyplass: Bergamo 90km.1t.
 • Alternative flyplasser: Milano 143km. 2t. Venezia 172km. 2t. Bologna 180km. 2t.

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst- og avreisedag unntatt perioden 11.07.2020 - 05.09.2020 (byttedag lørdag)

De publiserte prisene gjelder for min. 5 netter.

Tilbud

5% tidlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene.

GARDASJØEN- MANERBA

Gardasjøen har alltid hatt en sterk tiltrekning på turister fra både nærområdet og fjernere områder. Med Dolomittfjellene som spektakulære kulisser nord for den vakre innsjøen finner man et meget gunstig klima i forhold til en posisjon forholdsvis langt mot nord i Italia. En kjøretur rundt Gardasjøen er en uforglemmelig opplevelse. Spesielt er vi begeistret for de små tettstedene i den sydlige og vestlige delen av Gardasjøen.

Residensen i Manerba har en unik posisjon direkte til sjøen, 5 km fra Saló og kun 17 km fra Desenzano. Anlegget som ligger på en 30 mål stor tomt, faller lett skrånende ned mot den private stranden. Fra residensen har man en fantastisk utsikt mot den blågrønne sjøen, mot de karakteristiske fjellformasjonene ved Manerba, og i bakgrunnen troner Dolomittene.

De mest populære aktivitetene er en båttur på sjøen, windsurfing og et besøk i en av byene i nærheten. Fotturer og sykkelturer er også attraktivt.

Gardaland som er Italias største, er på hele 445,000 kvadratmeter og inkluderer også Gardaland Sea Life. Anlegget ligger ca. 40 minutters kjøretur fra residensen.

Flott basseng med barnebassengdel og liten bar. Også bar med enklere servering nede ved stranden. Dessuten en koselige, privat restaurant og pizzeria.
Kun 10 minutters gange fra residensen, ytterligere 4 - 5 spisesteder. Marinean i Manerba ( Porto Torchio) går man bort til på ca. 20 minutter. Her finner man minimarked, butikker og flere restauranter.   

Solsenger og parasoll gratis til disposisjon. Én gratis parkering per familie. Vaskeriservice. Sykkelutleie.

64 toetasjes leiligheter på mellom 35 og 60 kvm. Moderne, relativt nye leiligheter med A/C, satellitt-TV. Terrasse på ca. 10 kvm.

På samme anlegg, separat fra hovedresidensen har vi fått tilgang til enheter kun 30 meter fra vannkanten. I alt 16 mobile enheter, ferdigstilt i 2017, alle med AC, satelitt-TV og privat terrasse på ca. 10 kvm.
(Manerba 4) 

* I høysesong bør man være tidlig ute, spesielt for å få tak i Manerba 3 og 4.

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 

 • Manerba 1

  Studioleilighet for maks 2 personer på 35m2. Stue med kjøkkenkrok og en sovesofa. Ett bad. Aircondition.
   

  Priser Bilder 2 50m Send forespørsel
 • Manerba 2

  Toroms leiligheter på 45m2 for maks. 4 personer. Ett soverom med dobbeltseng. Stue med kjøkken og en sovesofa. Ett bad. Aircondition.
   

  Priser Bilder 4 50m Send forespørsel
 • Manerba 3

  Treroms leiligheter på 65m2 for maks. 6 personer. To soverom. Stue med kjøkken og en sovesofa. Ett bad. Aircondition.

  Priser Bilder 6* 50m Send forespørsel
 • Manerba 4

  På samme anlegg, separat fra hovedresidensen har vi fått tilgang til enheter kun 30 meter fra vannkanten. I alt 16 mobile enheter, ferdigstilt i 2017, alle med AC, satelitt-TV og privat terrasse på ca. 10 kvm. Leilighetene på ca. 33 kvm har 2 soverom og plass til 4/5 personer. Ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med to enkelt senger. Stue med kjøkken og en sovesofa. Ett bad. Aircondition. Safe. TV. Hårtørrer. De fleste verandaene har utsikt til Gardasjøen. 

  Priser Bilder 4/5 30m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00