Sueno Golf Resort Belek

Nøkkelord

 • All Inclusive
 • Gangavstand til 2 golfbaner
 • Gode treningsmuligheter
 • Meget tilpasset grupper

Tilbud

Hver 8. person bor og spiller golf gratis.

Tidlig bestillingsrabatter dersom du bestiller innen 30/9 for opphold 1/1-31/5 eller bestill innen 31/3 for opphold 1/9-31/12.

Sueno Golf Belek

Det mest komplette golfanlegget med fantastisk og sentral beliggenhet på den tyrkiske rivieraen. Her kan du bo på et av de to fem stjernes hotellene, Sueno Golf eller Sueno Deluxe.

Velger du å bo på Sueno Golf har du de to flotte 18 hulls golfbanene, Pines & Dunes med komplett treningsanlegg rett på utsiden av hotelldøren. Panorama golfutsikten fra hotellets enorme vinduer får deg til å føle på den unike golf atmosfæren. Mot et lite tillegg i prisen er det mulig å bo med utsikt til spektakulære golfhull fra balkongen. Sueno Golf Resort har et pent bassengområde med solstoler, parasoller og bassengbar. Her finnes også en trivelig buffétrestaurant og flere à la carte-restauranter (mot avgift) samt flere barer;  "Birdi Bar" i klubbhusets restaurant og "Buggi Bar" som kjører rundt på banene. Det finnes i tillegg et rikt tilbud av aktiviteter for den som ikke spiller golf; treningsrom, SPA-avdeling, innendørs basseng og hamam. Den langstrakte sandstranden med et privat område kun for hotellets gjester ligger bare 600 meter fra hotellbygningen. Dette er den perfekte golf destinasjon for små og store golf grupper.

Ønsker du å bo enda mer eksklusivt anbefaler vi deg å bo på Sueno Deluxe Hotel. Prisen er noe høyere enn Sueno Golf, men her får du i tillegg et hotell med meget høy standard, noe større rom, et fantastisk bassengområdet og enda flere restauranter. Fra Deluxe Hotellet er det 5 min gratis transport til golfbanene, men her har du stranden som din nærmeste nabo.

Det har det aldri vært enklere å reise på golftur. Her blir du hentet på flyplassen og transportert til et av de komplette golfhotellene. Uansett hvilket av de to hotellene man velger kan man benytte seg av fasilitetene som f.eks. restaurantene og bassengene til det andre hotellet. Som aktivitet utenom anlegget vil vi anbefale shopping, sightseeing eller uteliv i Antalya samt en tur til markedet i Belek som kun ligger fem minutter unna med bil. Gratis WiFi på begge hotellene.

NB! Alle norske statsborgere trenger visum for innreise til Tyrkia. Dette bestilles på www.evisa.gov.tr
En får visumet tilsendt til den e-post adressen som oppgis. Husk å skrive ut visumet og ha det med på reisen.
Bestillingen kan gjøres når som helst, men senest 48 timer før avreise.
Reisende med norsk pass får et såkalt «multiple entry» visum for 3 måneder (90 dager) i løpet av en periode på 6 mnd
gjeldende fra den dagen en oppgir som innreisedag i søknaden. 
Prisen er pt (10.01.20) 35 USD og betales med enten et kredittkort eller debitkort ( Mastercard eller Visa).

 

 • Sueno Golf Hotel

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- og dobbeltrom med all inclusive. Også mulig med ekstrasenger.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

  Priser Bilder Send forespørsel
 • Sueno Deluxe Hotel

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- og dobbeltrom med all inclusive. Også mulig med ekstraseng.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

  Priser Bilder Send forespørsel
 • Pines Golf Course

  Mesterskapsbanen Pines er en artig og utfordrende golfbane beliggende i et småkupert og vakkert landskap. En komplett og vakker golfbane med god blanding av skogs- og parkhull. Banen er alltid i god stand og med sine mange krevende golfhull vil den være en artig og utfordrende bane å spille for spillere på alle nivåer. Par 72, 6413m.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Dunes Golf Course

  Dunes er en noe kortere golfbane enn Pines men med flere strategisk plasserte vannhinder og bunkere er den nesten like utfordrende. Banen er mer åpen og har færre trær i spill, men som søsterbanen Pines alltid i god stand. Hullene er varierte og går gjennom et lett kupert landskap uten at banen er tung å gå. Et avslutningshull med en øy green du sent vil glemme. Par 69, 5643m.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00