Melia Villaitana Alicante

Nøkkelord

 • Restauranter og barer inne på området
 • Kort veil til Benidorm og Villajoyosa
 • Gangavstand til 2 meget spennende golfbaner
 • Nærmeste flyplass: Alicante

HOTEL MELIA VILLAITANA - BENIDORM
Villaitana Golf Resort ligger kun 30 minutter fra Alicante flyplass og knappe 10 min fra restaurantene og utelivet i Benidorm. Anlegget består av både et 4 og et 5 stjernes hotell samt 2 x 18 hulls golfbaner designet av Jack Nicklaus. Luksuriøse hoteller, bra golfbaner, stort utvalg av restauranter og gode muligheter for uteliv – hva mer kan vi ønske oss?

De to hotellene er smeltet sammen og bygd opp som en liten landsby med totalt 25 bygninger. Her finnes flere torg, 3 store bassengområder, 5 restauranter, 2 store barer og en stor SPA avdeling. I tillegg flere tennis- og paddlebaner. Hotel Melia Villaitana (4 stjernes hotellet) består av totalt 356 romslige og delikat innredet rom med utsikt over golfbanen, sjøen, hagen eller bassengene. Rommene består enten av en stor dobbeltseng eller to mindre senger, et 42’’ TV samt terrasse/balkong.

Kun et par hundre meter unna hotellet ligger klubbhuset til de to Nicklaus banene, Levante og Poniente med alle fasiliteter som pro-shop, restaurant, bar og garderober. Treningsområdet er meget bra og passer alle typer golf grupper.

Et komplett og moderne golf anlegg som anbefales på det varmeste!

 • Melia Villaitana Hotel

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i dobbelt-og enkeltrom.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

  Priser Bilder 200m Send forespørsel
 • Levante Course

  Mesterskapsbanen Levante er en variert og åpen parkbane med et spennende banedesign. Fra de fleste hullene har man en fantastisk utsikt utover Middelhavet og Benidorm. Banen ligger i et lett kupert landskap uten bebyggelse tett innpå og uten de største høydeforskjellene. Det gjør banen behagelig å spille og relativt enkel å gå. Banen kjennetegnes med relativt brede fairways, enkelte vannhinder og strategisk plasserte bunkere. Presisjon på utslag og innspill er derfor en viktig faktor for en god score. Vi mener at Nicklaus med denne banen har lykkes i å designe en av de beste banene på Costa Blanca. Par 72. 6388m.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Poniente Course

  Poniente er en kupert golfbane med relativt store høydeforskjeller fra tee til green. Banen er veldig morsom og spilles relativt kort. Her kreves det selvdisiplin - en typisk «risk and reward» bane. Banen består kun av par 3 og relativt korte par 4 hull der mange vil fristes av å prøve å nå greenen på et slag. For å oppnå best mulig score vil det nok likevel lønne seg å spille mer konservativt da det er mange trange hull med flere bunkere. Golfbil er et must og er inkluderes i green fee prisen. Dette er en golfbane du absolutt bør spille om du besøker Villaitana! Par 62.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00