Palmares Golf, Lagos

Nøkkelord

 • En av Portugals beste golfbaner
 • Lagos, en veldig hyggelig og livlig by
 • Flere bomuligheter(hotell og leiligheter)
 • Nærmeste flyplass: Faro.

Tilbud

Hver 8. person bor og spiller golf gratis.

Lagos - Palmares Golf

I Lagos, 1 times kjøring vest for Faro, finner du et av Algarves mest populære turistmål og absolutt en av våre favoritter. Lagos er en travel by full av aktivitet, restauranter og uteliv. I kort kjøreavstand kan du spille flere av Portugals beste golfbaner. Spesielt ønsker vi å fremheve Palmares Golf (se beskrivelse under) som regnes av mange som Portugals aller beste.

Vi skreddersyr golfpakker med opphold på diverse bosteder i og rundt Lagos kombinert med spill på blant annet Palmares Golf, Espiche Golf og Boavista Golf. Det er kun 10 min kjøring til disse tre banene.

Marina Club
Leilighetskomplekset Marina Club ligger i kort gangavstand til byen og rett ved marinaen i Lagos. Marina Club tilbyr alt fra små studioleiligheter for 2 personer til større leiligheter med 3 soverom for 6 personer. Frokost er inkludert i prisen, men samtlige leiligheter har kjøkken og terrasse med utsikt til marinaen eller svømmebassenget. Etter golfrunden kan du slappe av i Spa avdelingen som har oppvarmet innendørs svømmebasseng eller ta en tur i treningssenteret. Gratis transport til Palmares og Boavista.

Hotel Tivoli Lagos
Et meget veldrevet 4 stjernes hotell med høy standard midt i det yrende utelivet i Lagos sentrum. Frokost er inkludert i prisene. 2 restauranter, 3 barer og et stort utendørs svømmebasseng. Gratis transport til Palmares og Boavista.

Onyria Palmares Beach House Hotel
Et lite, eksklusivt 5 stjernes hotell beliggende i kort gangavstand fra Palmares golfbane. Hotellet holder en noe høyere standard enn de andre alternativene, men likevel relativt rimelig og gir god valuta for pengene. Frokost er inkludert i prisene. Hotellet har, i tillegg til en bar med en fantastisk terrasse med utsikt over Atlanterhavet og Lagos, en egen restaurant og et utendørs svømmebasseng.  Nyt den fantastiske utsikten mot havet og det imponerende golfanlegget samt hotellets luksuriøse standard beliggende i rolige og harmoniske omgivelser.

 • Palmares Beach House Hotel

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt og dobbeltrom med fantastisk golf og sjøutsikt samt gangavstand til Palmares Golf

  Klikk på "Priser" for priseksempel.

  Kart Priser Bilder Send forespørsel
 • Marina Club, Lagos

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i leiligheter med opp til 2 soverom med gangavstand til Lagos sentrum.

  Klikk på "Priser" for priseksempel.

  Kart Priser Bilder Send forespørsel
 • Hotel Tivoli Lagos

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt og dobbeltrom midt i sentrum av Lagos.

  Kart Priser Bilder Send forespørsel
 • Palmares Golf Course

  Et imponerende golfanlegg, designet av Robert Trent Jones II, med 3 fullverdige sløyfer av 9 hull (Alvor, Lagos & Praia). Sløyfene Alvor og Lagos er typiske parkbaner, mens Praia er en «seaside» linksbane. Denne varierte golfbanen innehar en spektakulær natur og en vanvittig utsikt mot havet og det naturlige amfiteateret i Lagos-bukta. Banen holder generelt alltid meget høy standard og er uten tvil en av våre favorittbaner. Dette er en bane man kan lett spille flere ganger uten å bli lei. Alltid høyt på kåringer av de beste banene i Europa!

  Kart Priser Bilder 27 Send forespørsel
 • Boavista Golf

  En meget god golfbane som «alle» liker å spille. En av grunnene til at golfere liker å spille Boavista er at den alltid er i god stand. En annen grunn er den flott utsikten mot Lagos lagunen mot øst og Monchique fjellene mot nord. Enkelte hull er så spektakulære at det nærmest er umulig og ikke ta frem kameraet og knipse bilder, spesielt hull seks og åtte der du må slå ballen over en stor ravine. Banen åpnet i 2002 og ble designet av Howard Swan som har integrert banen i det kuperte terrenget og laget en utfordrende og morsom golfbane. Banen er raus med antall bunkere, vannhinder, bekker og høydeforskjeller på hullene uten at det i det hele tatt blir for vanskelig. Banen har i tillegg gode treningsmuligheter og et veldig hyggelig klubbhus.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Espiche Golf

  Espiche Golf ligger i et nydelig naturreservat kun 10 minutter fra Lagos by. Banen er lekkert integrert i de naturlige omgivelsene og tilbyr en unik og noe annerledes golfopplevelse. Dette er en svært variert bane der man bør være strategisk og holde ballen i spill. Gjør man dette får man en meget artig dag på golfbanen og gode muligheter for en bra score. Det er gode oppvarmings og treningsfasiliteter samt et fasjonabelt klubbhus med fantastisk utsikt utover det vakre landskapet og golfbanen. Her kan man virkelig nyte en matbit med noe godt drikke etter en deilig dag på golfbanen. Par 72, 5862m.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00