Mallorca - Pollensa

Nøkkelord

 • Luksuriøse villaer med privat basseng
 • Nær lekre strender
 • Leiebil for 5 personer inkludert i prisen
 • Nærmeste flyplass: Palma

Ankomst- og avreisedag

Byttedag: Kun lørdager.

MALLORCA

Trass i at Mallorca har vært en av de største turistmagnetene i mange, mange år, oppleves øya – og spesielt innlandsområdet helt i nordøst – fortsatt som et av de mest opprinnelige og idylliske ferieområdene man finner i Middelhavet. Mellom den middelalderlige landsbyen Pollensa og det nyere, større og mer turistutbygde Puerto Pollensa kan Casa Vacanze tilby det vi vil karakterisere som kanskje det ypperste og lekreste i vårt program. I uberørt området – i meget fredlige, landlige omgivelser – kan vi plukke ut en rekke villaer med meget høy bostandard.

Alle villaene har privat svømmebasseng. Størrelsen varierer fra små hus for to – tre personer og opp til store villaer med 5 soverom for 10 personer. Noen få villaer ligger tett ned til de lekre, hvite strendene i Puerto Pollensa mens de fleste befinner seg en 5 - 15 minutters kjøring unna kysten. Villaene vi presenterer nedenfor, er kun ment som eksempler. Selvsagt er det alltid en viss sammenheng mellom det man betaler og den kvaliteten man får, men vi mener man her har muligheten til en optimal ferie for et relativt rimelig beløp.

Rengjøring to ganger per uke med skifte av håndklær, vask av bad, kjøkken og gulv. For opphold på to uker: Også skifte av sengetøy etter første uken. Ukesprisene for villaene inkluderer en leiebil.

 • Mallorca 1

  Med gangavstand fra det koselige tettstedet Cala San Vicente(600m) og stranden(1,5km) ligger denne praktfulle villaen som inneholder 4 soverom, 4 bad og et privat svømmebasseng. Villaen er over 2 etasjer og har store vinduer som gir masse lys inn samt en deilig utsikt til landskapet på utsiden. På bakkeplan finner man et soverom med bad og et stor L formet godt utstyrt kjøkken med spisebord og stoler samt utgang til den fantastiske uteplassen. Ute finner man delvis overbygget terrasse med sofa og spisebord/stoler og et nydelig bassengområde med solsenger og masse sol. I 2. etg. ligger de 3 andre soverommene og 2 bad samt utgang til takterrassen. Alt I alt en meget praktisk villa for 2 famlier med fantastisk uteplass og kort vei til det viktigste.

  Kart Priser Bilder 8 1,5km Send forespørsel
 • Mallorca 2

  Denne villaen er en unik eiendom som ligger perfekt til ved vannkanten i Can Picafort rett syd for Port d’Alcudia, kun et steinkast fra den nydelige sandstranden. Her kan man virkelig nyte en deilig ferie med gangavstand til strand, butikker og restauranter. Villaen har 4 soverom og 3 bad og holder meget høy standard. Den består av 2 etasjer der man på grunnplan har en praktisk spiestue med åpen kjøkkenløsning og utsikt rett ut til sjøen. Kjøkkenet er meget godt utstyrt og man har alt man trenger. I samme etg. finner man også 2 soverom og 2 bad. I over etg. Er de to andre soverommene samt et bad til. Utsikten her er helt fantastisk. Utvendig er det store terrasser med en Jacuzzi og bade spisebord, stoler og komfortable solsenger.

   

   

  Kart Priser Bilder 8 20m Send forespørsel
 • Mallorca 3

  Rett i nærheten av den idylliske landsbyen Pollensa og kun seks km til flotte strender ligger denne romslige og lyse toetasjers villaen omgitt av stor hage. Villaen har høy standard, svømmebassenget er lett tilgjengelig fra huset og er omgitt av plener. 7,5 x 4 m. Dybde 0,9 – 2 m. Meget gode terrasser/uteplasser med bord og stoler og liggestoler. Alt pent og moderne. Fire soverom og tre bad. Aircondition. Oppvask-/vaskemaskin. Satellitt-TV. Hi Fi. DVD. For 8 personer.
   

  Kart Priser Bilder 8 6.3km Send forespørsel
 • Mallorca 4

  En flott og moderne villa med 4 soverom og høy kvalitet i området utenfor Albufera og nær de vakre strendene ved Playa De Muro. Villaen er meget attraktiv da den i tilleg har kort gangavstand til restauranter og dagligvare.

  De store vinduene gjør villaen svært  lys og tiltalende samt at utsikten er meget vakker. Fra stuen kommer man til en stor terrasse med et flott spiseområde med grill og koselig uteområde. En romslig villa med moderne kjøkken/spiseplass. I underetasjen soverom med eget dusjrom. I øverste etasje finner man to soverom – ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. I tillegg et enkeltrom og bad. AC i alle rom. For 7 personer.

  Kart Priser Bilder 7 400 meter Send forespørsel
 • Mallorca 5

  Kun fem minutters kjøring fra den pittoreske gamlebyen i Pollensa ligger denne luksuriøse villaen med panorama utsikt mot Tramuntana fjellene og Pollensa bukten. 5,5 km til strand. Stor hage med flott basseng. Stor, overdekket terrasse med BBQ. Bordtennis. Aircondition i soverommene. Oppvaskmaskin. Vaskemaskin. Satellitt-TV og Hi-Fi. 5 soverom med i alt 10 sengeplasser og 4 bad.

  Kart Priser Bilder 10 5,5 km Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00