Syd for Split - Baska Voda

Nøkkelord

 • 30 meter fra stranden
 • Sentrumsnært
 • Basseng
 • Aircondition
 • Meget god service
 • Flott sjøutsikt
 • Nærmeste flyplass: Split 90km. Ca 1t sydover
 • Alternativt: Dubrovnik 175km. Ca 2t og 50m nordover eller Zadar 200km. Ca.1t og 50m sydover

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året.

Tilbud

15% tidlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene(gjelder ikke juli og august).
NB! Ved utsjekk i juli vil ikke rabatt oppnåes for dagene frem til 30/6.2020

BASKA VODA

Baska Voda er en, liten spesielt trivelig by. Baska Voda ligger meget vakkert til ved Makarska-rivieraen, innrammet av lange hvite strender og de mektige Biokovofjellene som tårner opp bak byen.

Makarskarivieraen er helt ypperlig for fot- og sykkelturer. Her går det fantastiske turveier langs sjø og fjell. Leier du sykkel, har du kilometervis med vakre strender å utforske, samt bratte fjell å bestige. I dette området finnes noen av de aller flotteste strendene i Kroatia. Rett i nærheten av residensen er det mulighet til å leie motorsykler, sykler, båter, nyte diverse vannsport, spille tennis og delta på dykkerskole.

Det flotte firestjerners leilighetshotellet, ble bygget i år 2000. Residensen har høy standard og en fantastisk beliggenheten direkte ved stranden og sentralt i sydenden av Baska Voda. Fra hotellet har man en fantastisk utsikt utover havet og til øyene Brac og Hvar. I 2003 ble hotellet på grunnlag av det ledende britiske turistkontoret for Kroatia – Holiday Options - og på basis av byråets egne kunder utnevnt som det beste hotellet i hele Kroatia.

Tilhørende hotellet, et lite basseng, à la carte restaurant og bar, internett tilgang i alle leilighetene, et lite helsestudio, biljardsal, underjordisk garasje og vinkjeller. Heis.

De 22 leilighetene har aircondition – og er alle utstyrt med pene italienske designmøbler.

Det er mulighet for opptil to ekstra personer per leilighet. (Pris varierer fra kr 400,- til 1100,- per person per uke avhengig av periode og alder).

Sluttrengjøring, sengetøy med skifte to ganger per uke og håndklær med skifte hver dag,  er inkludert i prisen.

NB! Bildene til Baska Voda 2 og 3 under tilhører Baska Voda 2, men standard og utseende i leilighetene er like.

 • Baska Voda 1

  Toroms leilighet på 36m2  for 2 personer med sjøutsikt fra balkong. Ett soverom med dobbeltseng og med mulighet til ytterligere 2 personer i sovesofa på stue, mot betaling. TV, safe, internett, aircondition.

   

  Priser Bilder 2 30 Send forespørsel
 • Baska Voda 2

  Treroms leilighet på 54m2 med to balkonger og med utsikt mot fjellene eller sideutsikt mot havet. Leiligheten har to soverom med dobbeltsenger. For 4 personer med mulighet til ytterligere 2 personer i sovesofa på stue, mot betaling. Ett bad. TV, safe, internett, aircondition.

  Priser Bilder 4 30 Send forespørsel
 • Baska Voda 3

  Treroms leilighet på 62m2 med balkong med utsikt mot fjellene eller sideutsikt mot havet. Leiligheten har to soverom med dobbeltsenger og to bad. For 4 personer med mulighet til ytterligere 2 personer i sovesofa på stue, mot betaling. TV, safe, internett, aircondition.

  Priser Bilder 4 30m Send forespørsel
 • Baska Voda 4

  Treroms leilighet på 73m2 og sjøutsikt fra balkongen. Leiligheten har to doble soverom, to bad og et kombinert oppholdsrom bestående av kjøkken og sovesofa. For 4 personer med mulighet til ytterligere 2 personer i sovesofa på stue, mot betaling. TV, safe, internett, aircondition.

  Priser Bilder 4 30 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00