Obidos - Praia D'El Rey, Beachfront

Nøkkelord

 • Høy standard og fantastisk sjøutsikt.
 • Flott natur.
 • Stor residens med restauranter og diverse butikker.
 • Nærmeste flyplass: Lisboa.

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året

Tilbud (er inkludert i prisene)

01. nov 2019 - 13. jul 2020 &
09. sep 2020 - 31. okt 2020:
Bo 7 netter, betal for 6.
Alternativt 10% rabatt ved bestilling min 90 dager før ankomst.

13. jul 2020 - 09. sep 2020:
10% rabatt ved bestilling min 90 dager før ankomst.

PRAIA D’EL REY, BEACHFRONT

Inne på området til Praia del Rey, ca en time nord for Lisboa flyplass, ligger Beachfront. Beachfront består av romslige rekkehus med meget høy standard direkte beliggende til stranden(100m). Samtlige rekkehus har store, møblerte terrasser med utsikt til bassenget, golfbanen og Atlanterhavet. Området har en enestående natur med spektakulære klipper, uberørte strender og koselige landsbyer. Middelalderbyen Obidos som ligger kun 15 minutters kjøring unna, er områdets juvel og er absolutt verdt et besøk.

Peniche, med sitt yrende uteliv, ligger med omtrent samme avstand fra residensen. Dette er en meget koselig fiskelandsby, men har likevel omtrent 50.000 innbyggere.

Praia d’El Rey består av et femstjernes hotell, luksuriøse leiligheter, rekkehus, villaer og en praktfull 18 hulls golfbane. Inne på området finner du restauranter og barer, barne- og ungdomsklubb, tennisbaner, løpestier, vannsport, spa og lekeplasser. Det tilbys gratis busstransport innenfor residensen.

Rekkehusene på Beachfront har to eller tre soverom og er veldig godt utstyrte med bl.a. stekeovn, komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, vaskemaskin, tørketrommel, kaffemaskin, brødrister, strykejern og hårføner. I tillegg er det aircondition og bytte av sengetøy og vask av rekkehuset annenhver dag.

Ønskes et noe rimeligere alternativ på samme residens, klikk her: Praia d'El Rey

OBIDOS
Den lille festningsbyen står oppført på UNESCOS liste over vår felles kulturarv. Det forstår man når en kommer inn gjennom byporten og innenfor de tretten meter høye murene. Da er du i en middelalderby hvor tiden nesten har stått stille. I det vi entrer byporten, forstår man at dette er et sted folk gjerne vender tilbake til. Brosteinlagte gater med små butikker vegg i vegg der man kan kjøpe alt fra den fineste vin til det flotteste keramikk.

Obidos er en hvit by med en lang hovedgate som fører opp til borgen. Du passerer flere kirker, men Santa Maria, som ligger på torget litt opp i byen, er den vakreste. Gå opp i borgtårnet og få med deg panoramautsikten over landskapet, og er du riktig sprek, så ta turen rundt på bymurene, den tar rundt en time. Her kan en kan få små glimt av en portugisisk hverdag som går sin gang i bakgårdene hvor turistene ikke hører til. Maten i Obidos intime og hyggelige restauranter er en fryd for ganen. Her serveres portugisisk mat og vin av ypperste klasse.

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Beachfront 1

  Leilighet med 2 soverom og 2 bad.

  Priser Bilder 4 100m Send forespørsel
 • Beachfront 2

  Leilighet med 3 soverom og 3 bad.

  Priser Bilder 6 100m Send forespørsel
 • Beachfront 3

  Rekkehus med 2 soverom og 2 bad.

  Priser Bilder 4 100m Send forespørsel
 • Beachfront 4

  Rekkehus med 3 soverom og 3 bad.

  Priser Bilder 6 100m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00