Algarve - Carvoeiro

Nøkkelord

 • Koselig residens 300 m fra flott sandstrand.
 • God service og god standard.
 • Gangavstand til Carvoeiro landsby og sandstrand
 • Nærmeste flyplass: Faro.

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst- og avreisedato hele året.

PESTANA PALM GARDENS –VED CARVOEIRO ALGARVE

På Algarves sydvestkyst, ligger residensen Palm Gardens som vi vil anbefale på det aller varmeste. Kun 45 minutters kjøring fra flyplassen i Faro finner man Palm Gardens som består av 78 toetasjers rekkehus. Beliggende 1 km fra den idylliske fiskelandsbyen Carvoeiro og kun 300 m til praktfull sandstrand. Den firestjerners residensen Palm Gardens er omgitt av vakre hager og palmer og holder god standard. Mange av boenhetene har sjøutsikt på forespørsel. Egen restaurant som serverer meget god mat. Her finner en levende musikk samt underholdning én gang per uke. Stort svømmebasseng, som er oppvarmet fra november til april, et lite barnebasseng, fri tilgang flott strand med restaurant. Tennis.

Skifte av håndklær og sengetøy to ganger i uken. Vask av leiligheten hver dag bortsett fra søndag.

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Palm Gardens 1

  Leilighet med et soverom for opp til 2 voksne og et barn under 12 år. Leilighetene har kun minikjøkken og kun fransk balkong.

  Priser Bilder 3 Send forespørsel
 • Palm Gardens 2

  Studioleilighet med fullt utstyrt kjøkken på bakkeplan for maks 2 voksne og 1 barn under 12 år. Terrasse med bord og stoler.

  Priser Bilder 3 300 Send forespørsel
 • Palm Gardens 3

  Rekkehus med to soverom og 2 bad for opp til 2 voksne og 2 barn under 12 år. Litt mindre type. Terrasse med bord og stoler.

  Priser Bilder 4 300m Send forespørsel
 • Palm Gardens 4

  Rekkehus over 2 etasjer med to soverom og 2 bad for 5 voksne eller 4 voksne og 2 barn under 12 år. Terrasse med bord og stoler.

  Priser Bilder 6 300m Send forespørsel
 • Palm Gardens 5

  Rekkehus med to soverom og 2 bad for opp til 5 voksne. Disse rekkehusene har den beste beliggenheten på området med direkte tilgang til hage samt delvis eller full sjøutsikt. Meget fin uteplass med bord og stoler.

  Priser Bilder 5 Send forespørsel
 • Palm Gardens 6

  Rekkehus over 2 eller 3 etasjer med to soverom og 2 bad for opp til 6 voksne. En større type rekkehus med den beste plasseringen på området og full sjøutsikt. Flere har også stor takterrasse. Meget fin uteplass med bord og stoler.

  Priser Bilder 6 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00