Toscanakysten - Tirrenia beach

Nøkkelord

 • Firestjerners residens direkte på stranden med rolig beliggenhet midt i et tettsted 
 • Tirrenia ligger ved Pisa
 • Godt utgangspunkt for utflukter til Toscana.
 • Nærmeste flyplass: Pisa

Ankomst- og avreisedag

Byttedag lørdag, men fleksibel ankomst/ avreise på forespørsel utenom høysesong

Tilbud

Tdlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene.

TIRRENIA BEACH

Et lite treetasjers leilighetsanlegg i det lille tettstedet Tirrenia rett vest for Pisa. Residensen som ligger direkte til den flotte stranden og like ved torget, er moderne og omgitt av hager og blomster. Leilighetene ligger tett ved det flotte, firestjerners hotellet, der det arrangeres diverse kurs og underholdning og show i sommerperioden. Tilgang til stort, flott svømmebasseng (50 x 20 m) og barnebasseng. Residensen er meget familievennlig, har lekeområde for barn, miniklubb, gratis trådløst internett i alle leilighetene, samt en rekke aktivitetsmuligheter ved stranden. Utleie av sykler. Vaskeautomater. Flotte klesbutikker og restauranter i umiddelbar nærhet.

Kun 10 km fra flyplassen i Pisa. Halv times kjøring til Pisa og under en kilometer til flott 18 hulls golfbane.

Klubbkort:
I perioden 06.06.20 - 04.09.20 kommer klubbkort på 37 Euro per person per uke for alle over 4 år som innebærer at man har reservert to solstoler, én parasoll og adgang kveldsunderholdning og diverse organiserte aktiviteter. Inkludert er også "miniklubb" for barn mellom 4 - 10 år.

Ekstrakostnader:
I perioden 30.05.20 - 04.09.20 kommer ekstrakostnader på 40 Euro per person per uke (unntatt barn under 4 år) i tillegg og dekker bruk av vann, gass, elektrisitet, sengetøy og håndklær med ukentlig skifte, TV, fri adgang svømmebasseng og lekeområde for barn, fri parkering og sluttrengjøring. Alle leilighetene har aircondition (mot betaling).

I tillegg kan man på dagsbasis booke dobbeltrom, tresengsrom og firesengsrom på hotellet som ligger inne på området. Be om pris!

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Tirrenia Beach 1

  Toroms leilighet over en eller to etasjer. Privat terrasse. Maks. 4 personer.

  Priser Bilder 4 50m Send forespørsel
 • Tirrenia Beach 2

  Treroms leilighet over en eller to etasjer. Privat terrasse eller hage. Maks. 6 personer.

  Priser Bilder 6 50m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00