Toscana - Montepulciano i Chianti

Nøkkelord

 • Beliggende i Chianti i hjertet av Toscana
 • Koselig restaurant med god mat og vin
 • Høy standard
 • Nærmeste flyplass: Firenze 130km. 1t og 25m
 • Alternativ flyplass: Pisa 188km. 2t

Montepulciano – Chianti - Toscana

I den kanskje vakreste delen av Chianti - knapt 20 km fra Montepulciano og kort vei fra Siena - finner man denne fantastiske residensen innhyllet i et rolig og vakker jordbrukslandskap. Residensen er opprinnelig en meget gammel vingård som har blitt renovert og gjort om til et lekkert feriested med flotte leiligheter, en koselig restaurant og et relativt stort basseng. Fantastisk utsikt over vinmarkene. Dette er det ideelle stedet for en familie som ønsker opphold på en residens i hjertet av Toscana og med muligheter til utflukter til for eksempel Siena, Montepulciano og Montalcino.

Den koselige restauranten har pådekning både utendørs og innendørs. Her tilbyr man typisk toscansk mat og vin. Restaurant "Guastini" finner man 2 km fra residensen i den lille landsbyen Valiano. 

For pasjonerte vinkjennere er dette et funn: Residensen har en stor vinkjeller med vin som har høstet internasjonal berømmelse. Stikkord er mat og vin, men mulighetene er mange: I tillegg til spennende ekskursjoner til nærliggende landsbyer og vingårder kan gjestene leie sykkel, delta på kokkekurs i tillegg til tilbudet man har med et svømmebasseng og en tennisbane.

De lyse leilighetene dekorert i klassisk toscansk stil og består av toroms og treroms leiligheter fra 2 til 6 personer. Mulighet for balkong, terrasse eller liten hage med utemøbler.

 

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 

 • Montepulciano 1

  Toroms leilighet bestående av romslig stue med to sovesofaer og satellitt-TV, samt soverom med dobbeltseng. Bad med hårtørrer. Lite kjøkken. Aircondition.
  For 2 + 2

  Priser Bilder 2+2 Send forespørsel
 • Montepulciano 2

  Treroms leilighet bestående av romslig stue med satellitt-TV, samt to soverom – ett større med dobbeltsenger samt ett med to enkeltsenger. To bad. Hårføner. Lite kjøkken. Aircondition. For 4 + 2.

  Priser Bilder 4+2 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00