Toscana - Lucca - Gallillori

Nøkkelord

 • Svært rolig beliggenhet
 • Fantastisk utsikt 
 • Velegnet for flere familier som reiser sammen
 • Nærmeste flyplass: Pisa 57km. 1t.
 • Alternative flyplasser: Firenze 61km. 1t. Venezia 144km. 1t og 45min.

Ankomst- og avreisedag

Byttedag lørdag, men fleksibel ankomst/ avreise på forespørsel utenom høysesong

LUCCA
Kun en halvtimes kjøring fra flyplassen i Pisa ligger den kjente byen Lucca. Lucca har en flott beliggenhet: Nær havet og tett ved turistmagneter som Firenze, Pisa og Massa. Byen har et meget vakkert, intimt sentrum med bilfrie gater og er omgitt av brede, tunge festningsmurer.

Den kjente komponisten Giacomo Puccini er født i Lucca, og hvert år arrangeres flotte operaforestillinger der man kan oppleve La Bohème og Tosca og andre av komponistens kjente verker.

Leilighetene vi presenterer under har vi hatt i programmet i flere år. Dette er enheter vi har finsiktet og der tilbakemeldingene fra kunder som har bodd der, er meget positive.
 

GALLILLORI
Restaurert bondegård med flott utsikt over omkringliggende åser og olivenlunder. Tre pent møblerte enheter med egen inngang. Internett. Basseng på 6 m x 12 m som er åpent fra mai - september. Utvendig sittegruppe med bord og stoler og grill. Utleie av sykler. I høysesong (juli og august) er det kun mulig å leie alle tre leilighetene samlet.

2 km til restaurant. 14 km til Lucca. 70 km til Firenze.

Vi anbefaler bil.

 • Gallillori - Poiana

  Leilighet over to etasjer med to soverom for i alt 6 personer. ( Ca. 80kvm) Ett soverom med dobbeltsenger og ett med enkeltsenger som kan settes sammen. Sovesofa i stue.

  Priser Bilder 4+2 Send forespørsel
 • Gallillori - Usignolo

  Leilighet på bakkeplan med to soverom. ( Ca. 65kvm) Leiligheten har dobbel sovesofa på stuen. Ett med dobbeltsenger, ett med enkeltsenger som kan settes sammen.

  Priser Bilder 4+2 Send forespørsel
 • Gallillori - Pettirosso

  Leilighet over to etasjer med to soverom. ( Ca. 80kvm) Leilighet plass til totalt 4 personer. Ett soverom med dobbeltsenger, ett med enkeltsenger som kan settes sammen.

  Priser Bilder 4+1 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00