Nøkkelord

 • Gode, individuelle leiligheter nær lekker, finkornet sandstrand
 • 1 time syd for Roma og halvannen time nord for Pompei
 • Genuin, koselig by der man lever tett på lokalbefolkningen
 • Næmeste flyplass: Ciampino 121km. 1t og 23min. Fiumicino 118km. 1t og 30min. 

Ankomst- og avreisedag

Byttedag kun lørdag i høysesong. Ellers - fleksibel ankomst og avreise

TERRACINA

Der Via Appia, den gamle, romerske veien mot syd, møter havet, ligger den vakre, lille byen Terracina. Terracina ligger kun 1 times kjøring syd for Roma og halvannen time nord for Pompei. Fantastiske sandstrender både nord og syd for byen, de seneste årene sertifisert “Bandiera Blu”, det blå flagget, som garanterer at strender og badevann følger visse standarder for vannkvalitet, miljøhensyn, sikkerhet osv.

På høyden over byen troner det romerske Jupitertemplet – hvorfra man har en unik utsikt ned mot havnen og Forum med vel bevarte rester fra Romertid. Terracina har en sjarmerende og levende gammelby med en lang og spennende historie; fra antikken og middelalderen fram til i dag. Byen har et rikt utvalg av barer, gode restauranter og pizzeriaer, butikker, delikatesseforretninger og markeder.

I en lang, slak bue mot nord og opp mot det fasjonable San Felice Circeo markerer den flotte, lysegule sandstranden overgangen til det blågrønne havet. En knapp times båttur ute i havet ligger den fantastiske øygruppa Pontine med den største øya Ponza. Dette er en rimeligere og langt mindre turistifisert versjon av Capri. Et besøk på øyene vil være en uforglemmelig opplevelse.

Vår forbindelse i Terracina driver et profesjonelt, lokalt kontor og kan hjelpe dere med de fleste opplevelsesønsker man har i tilknytning til en ferie, som for eksempel matkurs, seilkurs, båtekskursjoner, guidede turer og ekskursjoner til Roma, Napoli, Pompei, Amalfi og Capri. Vår partner i Terracina kan bistå med privat transport, sykkelutleie og ordner med restaurantbestillinger til rabatterte priser.

Boenhetene som er presentert under, er spesielt utvalgte, håndplukkede produkter i boområder nær stranden.

 • Terracina 1

  Sentralt beliggende fireroms leilighet kun 50 meter fra den flotte sandstranden og tett ved park og alt av butikker og restauranter.

  Leilighet i annen etasje som består av inngangsparti, stue med utgang til veranda med bord og stoler. Stue med TV, kjøkken med en sovesofa. Ellers to doble soverom samt ett med køyesenger. AC, internett. For maks. 7 personer.

   

   

  Kart Priser Bilder 7 50m Send forespørsel
 • Terracina 2

  Helt ny, luksuriøs leilighet med sentral beliggenhet rett ved og med utsikt mot kanalen som strekker seg fra fiskebåthavna og gjennom byen. Tett ved alt av butikker og restauranter og helt innpå det genuine lokalmiljøet. Her har man ikke følelsen av å være turist!. Kort spasertur til den flotte stranden i Terracina. Leiligheten ligger i annen etasje og har to soverom med dobbeltsenger og har ytterligere plass til en person på sovesofa i stuen. To bad med dusj. Balkong med bord og stoler. Satellitt-TV. Vaskemaskin. WiFi. AC.

  Kart Priser Bilder 5 100m Send forespørsel
 • Terracina 3

  En stor og luftig leilighet, sentralt plassert i Terracina. Den ligger et steinkast fra stranden, og 10 minutters gangavstand til Terracinas shoppinggater, med et bredt utvalg av butikker, restauranter og kaffebarer. Leiligheten er nylig oppusset og har meget god standard.

  Leiligheten ligger på bakkeplan og består av 3 romslige soverom, alle inkludert sovesofa og dermed plass til 3 personer per soverom. Ellers består leilgiheten av sture med TV, sofa og spiseplass, romslig kjøkken, 3 bad, uteplass, liten hage og privat parkering. Aircondition og internett.

  Kart Priser Bilder 9 100m Send forespørsel
 • Terracina 4

  Lys og luftig leilighet i toppetasjon i en historisk bygning på Piazza Mazzini, i hjertet av Terracina. Leiligheten består av kjøkken med spiseplass, 3 soverom (2 soverom med dobbeltseng, 1 soverom med 2 enkeltsenger – totalt 6 sengeplasser), 2 bad, samt stor møblert terrasse med nydelig utsikt. Man har alt av butikker, supermarked, restauranter og kaffebarer i umiddelbar nærhet, samt kort avstand til stranden (3-400 meter). Leiligheten har vaskemaskin og air condition.

   

   

  Kart Priser Bilder 6 400 Send forespørsel
 • Terracina 5

  Dette er en stor og luftig leilighet, sentralt plassert i Terracina (Via Calabria). Den ligger et steinkast fra stranden, og 10 minutters gangavstand til Terracinas shoppinggater, med et bredt utvalg av butikker, restauranter og kaffebarer. Leiligheten er nylig oppusset og har meget god standard. Leiligheten ligger i annen etasje og består av stue med TV, sofa og spiseplass, romslig kjøkken, 3 doble soverom (med køyeseng i to av dem i tillegg til dobbeltseng, totalt 10 sengeplasser), 2 bad,balkong. AC, internett.

  Kart Priser Bilder 10 100 Send forespørsel
 • Terracina 6

  En lys og luftig leilighet i 3 etg. med heis. Leiligheten har to dobbeltrom, stue med åpen kjøkkenløsning og to bad. Leiligheten er luftig og gjennomgående med to balkonger, hvorav en har havgløtt. Leiligheten ligger sentralt med kun 200m til stranden og 500m til Viale della Vittoria, en av hovedgatene i Terracina med et stort utvalg av butikker og spisesteder.

   

   

  Kart Priser Bilder 4 200m Send forespørsel
 • Terracina 7

  Denne flotte leiligheten ligger i 2. etg. og inneholder et soverom, stue med sovesofa som kan benyttes av 1-2 barn, et lite kjøkken og bad. Det er panoramautsikt over sjøen fra balkongen og leiligheten har tilgang til en nydelig uteplass med svømmebasseng. Leiligheten ligger så nær stranden det går å komme og har en kort spasertur, langs den vakre strandpromenaden, inn til sentrum.

  Kart Priser Bilder 4 30m Send forespørsel
 • Terracina 8

  En nydelig villa, beliggende i 5-minutters kjøreavstand fra Terracina. Den har en unik beliggenhet med privat adgang til stranden som ligger rett ved siden av hagen. Villa Charlotte har høy standard, privat badebasseng, romslig terrasse med spiseplass, samt stor hage; den perfekte ramme for en avslappende familieferie. Villaen består av 3 stuer med TV, et godt utrustet kjøkken, 3 soverom med dobbeltseng, 3 soverom med 2 enkelt senger (totalt sengeplass for 12 personer), samt 5 bad med dusj.

  Kart Priser Bilder 12 50m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00