Nær Cinque Terre - Villa i Moneglia

Nøkkelord

 • Stor, flott villa med fantastisk utsikt utover havet og Moneglia
 • Mange sengeplasser
 • Nærmeste flyplass Pisa
 • Alternativ: Milano og Bergamo
 • Value for money

Ankomst- og avreisedag

Byttedag lørdag, men fleksibel ankomst/ avreise på forespørsel utenom høysesong

VILLA – NÆR MONEGLIA

Ved siden av Cielo et Mare, oppe i åssiden over Mongelia finner man denne store, flotte villaen. Et stort beplantet uteområde omgitt av fikentrær, kirsebærtrær og pæretrær, og like nedenfor ligger en oliventrelund. Villaen Belvedere har nå fått eget basseng. Bassenget er enkelt og relativt lite, men ligger usjenert til. Utsikten fra bassengområdet er dessuten helt fantastisk.

Dette er bostedet for dem som ønsker å leve ut drømmen om en annerledes ferie: Relativ god standard, stor terrasse med spektakulær utsikt over Middelhavet og Moneglia i absolutt rolige omgivelser.

En spasertur i hyggelige omgivelser i området kan nytes, og det går lokalbuss flere ganger om dagen, men bil er å anbefale. 

 • Villa Belvedere

  1.etg: En koselig stue med to sofaer som kan slås ut til en dobbeltseng og to enkeltsenger. Et annen stort rom med kjøkken og spisestue med sofa som kan slås ut til en dobbeltseng. Begge rom har flott utsikt og direkte tilgang hage utstyrt med fasiliteter som toaletter, grill og ovn.

  2.etg: En liten stue med to sofaer som kan gjøres om til dobbeltsenger. Ett stort dobbeltrom og ett soverom med to enkeltsenger. Stor terrasse med utsikt over havet.

  Villaen har tre bad og et godt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, oppvaskmaskin, Satellitt TV med dekoder, CD og DVD spiller.

   

  Priser Bilder 10-12 1,5km Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00