Gardasjøen - Desenzano

Nøkkelord

 • Små villaer med aircondition i en vakker park 
 • Stort flott basseng
 • Gardaland 20km. 
 • Sentralt beliggende mellom Desenzano, 2km. og Sirmione 8km.
 • Nærmeste flyplass: Bergamo 90km.
 • Alternative flyplasser: Milano 143km. Venezia 172km. Bologna 180km.

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst- og avreisedag unntatt perioden 27.06.2020 - 22.08.2020 
(kun byttedag lørdag)

Tilbud

10% tidlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene.

VILLA MARIA

Mange hevder at den sydlige delen av Gardasjøen er det mest interessante og attraktive. Her finner man koselige, kjente småsteder som Sirmione (ca.10km) og Desenzano (ca.2km). Gardaland Park ligger ca. 20km unna. Villa Maria har en meget rolig beliggenhet kun 3 – 400 m fra stranden ved Gardasjøen og midtveis mellom Sirmione og Desenzano.  Selv om beliggenheten er rolig har man flere koselige restauranter og supermarked i kort gangavstand.

Med sine 369 kvadratkilometer er dette Italias største innsjø som strekker seg ut mellom fjellene, vingårder, gamle miljøer og fantastiske strender. Den unike beliggenheten gjør Gardasjøen til det perfekte feriested med nærhet til store byer som Milano, Verona og Venezia, samt uendelige muligheter for soling, bading, båtturer, surfing, fjellklatring og fotturer. Også Italias største Gardaland, på hele 445,000 kvadratmeter, ligger kun 20 minutters kjøre fra residensen og inkluderer også Gardaland Sea Life.

Villa Maria som opprinnelig var et stort, flott herskapshus, har en 25 mål stor hage og er i dag en kombinasjon av hotell og små villaer. De i alt 24 enhetene ligger tett ved det flotte svømmebassenget og tennisbanen(gratis for gjester) og er omgitt av flott natur i en vakker park. På stedet har man en elegant restaurant, og tett ved bassenget har man en bar med enkel servering. Gratis parkering. Leie av EL- sykler. Bowling. Bocca. Vaskeriservice.

 • Villa Maria

  De små villaene har to soverom, ett med dobbeltseng og ett med separate senger samt kjøkken og stue. Alle småhusene har en relativ stor, privat uteplass med bord og stoler. Ett bad. Aircondition. Satellit- TV. Hårtørrer. Prisene under gjelder for 4 personer. Mulig med opp til 2 ekstrasenger til kr. 3.000,- per uke.

  Priser Bilder 4-6 400 m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00