Praia D'El Rey Golf - Lisboa

Nøkkelord

 • Kanskje vår beste golfpakke
 • 4 fantastiske golfbaner
 • Gode treningsmuligheter
 • Leiligheter, hus, hotell.

Tilbud

Gode tilbud på 4 og 7 netters golfpakker med green fees og transport til golfbanene.

Praia d'El Rey

En time nord for Lisboa flyplass finner du den fantastiske golf resorten Praia d’El Rey. Området har en enestående natur med bratte klipper, uberørte strender, koselige landsbyer og 4 spektakulære golfbaner innenfor 10 min kjøring. Praia d’El Rey består av et femstjerners hotell, flere restauranter, luksuriøse leiligheter, rekkehus, villaer og en praktfull 18 hulls golfbane. Leilighetene og rekkehusene deler felles basseng, mens villaene har hvert sitt private basseng. Middelalderbyen Obidos som ligger kun 15 minutters kjøring unna, er områdets juvel og absolutt verdt et besøk. Ønsker man og utforske området ytterligere eller prøve flere restauranter er både tettstedet Baleal og byen Peniche meget hyggelig.

Etter at den spektakulære golfbanen West Cliffs åpnet i juni 2017, kan Casa Vacanzes kunder nå velge mellom 4 forskjellige baner i golfpakken. West Cliffs, Praia del Rey, Bom Sucesso og Royal Obidos er alle inkludert i golfpakkene vi presenterer og banene ligger alle innenfor 10 min kjøring fra bosted. Vår mening er at dette er vår desidert beste golfpakke for kunden som ønsker å spille gode golfbaner til en rimelig penge.

West Cliffs ble i 2017 kåret til den beste nye banen av World Golf Awards.

For beskrivelse og bilder av golfbanene - se lenger ned på siden.

 • Leiligheter, rekkehus og villaer Praia del Rey

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i:
  Leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom
  Rekkehus med 2, 3 eller 4 soverom.
  Private villaer med 3, 4 eller 5 soverom

  Klikk på "Priser" for priseksempel.

  Priser Bilder 1-10 Send forespørsel
 • Marriott Hotel Praia del Rey *****

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i dobbeltrom og enkeltrom.

  Klikk på "Priser" for priseksempel.

   

   

  Priser Bilder 1-2 Send forespørsel
 • Praia del Rey Golf

  Banen er en typisk mesterskapsbane og rangert som en av de aller beste i Europa. Den var i World Golf (2005) kåret til verdens 80’ende beste golfbane. En typisk linksbane og fra mange av banens hull har den fantastisk utsikt mot Atlanterhavet. Anbefales på det sterkeste!

   

   

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • West Cliffs Golf Links

  West Cliffs åpnet i juni 2017. Denne nye banen ble designet for å tilpasse seg det naturlige, vakre landskapet og gi golfere på alle nivåer en fantastisk golfopplevelse. Fra samtlige hull har du nydelig utsikt utover Atlanterhavet og Obidos Lagunen. Banen ble i 2017 kåret til den beste nye banen av World Golf Awards og har blitt tatt veldig godt imot av golfspillere som allerede har vært så heldige å få spille den. Par 72, 6382m

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Royal Obidos Golf

  Royal Obidos åpnet i 2012. Dette er en spektakulær og variert bane i et fantastisk landskap. Alle 18 hullene har utsikt mot Atlanterhavet og/ eller lagunen. Banearkitekten Seve Ballesteros har designet en krevende bane som gir alle golfspillere en uforglemmelig golfopplevelse uavhengig av ferdighet. Fra klubbhusets flotte terrasse kan du nyte god mat og drikke med fantastisk utsikt over golfbanen (utsikt mot 9 av 18 hull)og med Atlanterhavet i bakgrunnen. Royal Obidos ble kåret til Portugals beste golfbane i 2015 av World Golf Awards.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Bom Sucesso Golf

  Denne Donald Steel banen kan vi virkelig anbefale! Den er meget variert, holder meget god standard og har en spektakulær avslutning som du neppe vil glemme. De første 9 hullene spilles i et flatt terreng, mens de siste 9 hullene ligger i et spektakulært, kupert område med fantastiske omgivelser. Selv om dette er en "resort-bane" vil ikke husene som ligger langs banen påvirke spillet i noen grad. Banen er profesjonelt integrert i landskapet og med bygningene. Par 72, 6228m.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00