Antibes - Port Prestige

Nøkkelord

 • Nyrenovert anlegg med relativ høy standard i sentrum av Antibes
 • I første rekke til sjøen
 • Nærmeste flyplass: Nice

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst- og avreisedag hele året 

Tilbud

30% tidlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene.
I tillegg oppnås 5% ekstra rabatt ved opphold på 11 netter eller mer.

RESIDENCE PIERRE & VACANCES - PORT PRESTIGE ANTIBES
Søker man et feriested i et urbant og levende miljø, samt nærhet til strand og flyplass, er Port Prestige virkelig å anbefale. De fleste kjennere av Côte d’Azur, holder en knapp på gamle Antibes som det koseligste og mest opprinnelige av de mange småstedene langs kysten. Byen som er full av liv året rundt, har en sentral beliggenhet midt mellom Nice og Cannes. Antibes har mange minner fra romersk kultur, og i gamlebyen finner man et flott arkeologisk museum. Kun fire km østover ligger Marineland hvor det er mye aktiviteter for store og små. Her finnes delfin- og spekkhuggershow, akvarium og et stort vannland med sklier og bassenger.

Midt i den sjarmerende gamlebyen, i det historiske sentret av Antibes, og tett ved havnen, kun 300 m fra stranden, ligger den nylig renoverte residensen Port Prestige. I fem bygninger rundt det flotte bassenget ligger leiligheter av relativ høy standard.

Kafé for enklere servering er åpen i juli og august.

Nylig renoverte leiligheter med hotellservice. Alle leilighetene har TV med seks franske og fem utenlandske kanaler, safe, terrasse med utemøbler og aircondition. Sengene er oppredd ved ankomst.

Har man spesielle ønsker om etasje, utsikt etc. kan man ønske seg dette ved bestilling. Dette koster 65 Euro for opphold mellom 5 og 13 dager og 85 Euro for 14 dager eller mer, og betales til resepsjonen ved ankomst. Vi kan dessverre ikke garantere for ønskene.

Dette er et av de beste alternativene vi har på den franske rivieraen så her bør man være tidlig ute!

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Port Prestige 1

  Toroms leilighet for 4 personer.

  Priser Bilder 4/5 300m Send forespørsel
 • Port Prestige 2

  Treroms leilighet for 6 personer.

  Priser Bilder 6 300m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00