Bestill sommerens drømmeferie

Portugal, Italia, Frankrike, Spania og Kroatia

Finn boliger Finn golfreise

Golfreiser

Casa Vacanze skreddersyr turer som er tilpasset dine ønsker og behov.

Finn boliger Finn golfreiser

Utvalgte ferieboliger til leie

Se alle

Se feriebolig

Frankrike

Antibes - Port Prestige

Moderne leiligheter i populært ferieanlegg med svømmebasseng nær gamlebyen i koselige Antibes. Gangavstand til restauranter, butikker og strand. Nå 30% rabatt!

Se feriebolig

Spania

Mallorca - Pollensa

Ønsker du å bo i en stor og flott villa på Mallorca? Vi har et bredt utvalg av villaer fra 3 til 6 soverom og alle med privat svømmebasseng. Kontakt oss for et godt pristilbud!

Se feriebolig

Kroatia

Syd for Split - Baska Voda

Fantastisk beliggende leilighetshotell kun 30m fra nydelig strand og kort gangavstand til koselige Baska Voda sentrum. Nå med 15% rabatt!

Se alle

Utvalgte golfreiser

Se alle

Se golfreise

Spania

Melia Villaitana Alicante

Et komplett golfanlegg! Flott hotell med 2 gode golfbaner inne på anlegget (ca 200 meter fra hotellet). Gode restauranter og til en hyggelig pris.

Se golfreise

Portugal

Palmares Golf, Lagos

Relativt rimelige golfpakker med overnatting i hyggelige Lagos. Inkluderer blant annet spill på kanskje Portugals beste golfbane, Palmares.

Se golfreise

Portugal

Praia D'El Rey Golf - Lisboa

Komplett og prisgunstig golfanlegg med femstjernes hotell, leiligheter, rekkehus og villaer med høy standard. Fire spektakulære golfbaner i umiddelbar nærhet!

Se golfreise

Tyrkia

Sueno Golf Resort Belek

Prisgunstig femstjernes golfhotell med all Inclusive golfpakker sentralt beliggende i golfeldoradoet Belek. 18 hulls golfbanene Pines og Dunes ligger rett på utsiden av hotellet.

Se alle

Aktiviteter

Leiebil

Flere og flere ønsker å være sin egen herre på ferien sin. Vi tilbyr leiebiler i alle størrelser til konkurransedyktige priser.

Les mer

Skreddersydde gruppeturer

Casa Vacanze skreddersyr gruppeturer som er tilpasset dine ønsker og behov. Vi kan hjelpe til med transport, overnatting, bestilling på restauranter, guiding, matkurs, ekskursjoner m.m.

Les mer

Firmahytte i utlandet

Man tenker ofte på firmahytte på fjellet eller ved sjøen i Norge. Reglene er de samme om man leier bolig i utlandet. Kostnaden kan utgiftsføres i bedriften og bruken er skattefri for den ansatte.

Les mer

Anbefalinger

Fridtjov Myhre

Drammen

Gjennom 15 år har Velferdsforeningen i Vestre Viken HF med stor tilfredshet benyttet seg av Casa Vacanzes profesjonalitet og kompetanse mht formidling av ferieboliger i inn- og utland. Vi har satt stor pris på firmaets servicenivå og markedskunnskap.

Joe Svendsen

Larvik

Casa Vacanze har i mange år ytet fantastisk og personlig service og oppfølging til private og jobbrelaterte reisemål. Dette er en liten reisearrangør som har forstått hva personlig service betyr. Anbefales på det varmeste!

Kontakt oss

Adressen: Kiserødveien 52, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00